14 december 2005

Nu venter vi bare på flybilletterne

Endelig lykkedes det at få rejseplanen samlet. Det er godt at have overblikket selv om der selvfølgelig er mange huller undervejs. De første par uger skulle alt nu være nogenlunde på plads.

Der er booket hoteller i hele perioden på Hawaii - nytåret er vist højsæson for amerikanernes Hawaii-rejser, så der var allerede fuldt booket flere steder, så det var vist godt, at vi fik det på plads på forhånd.

På Fiji har vi booket de første 2 dage på det fantastiske (dyre) Treasure Island - en ø, hvor man bor i hytter lige ned til vandet. Det bliver rigtig godt tror jeg. Desværre er det så dyrt, at de resterende dage på Fiji må blive på noget mere jævne vilkår. Vi har fundet et par backpacker-steder, som vi vil se på.

I New Zealand har vi både de første overnatninger på plads samt en autocamper det meste af tiden. Derefter må vi tage det som det kommer. Bliver vi glade for autocamperen gør vi måske det samme i Australien. Er vi trætte af at køre tager vi nok tog en del af vejen. Vi skal nemlig hele den lange vej fra Melbourne til Cains.

Vi vil prøve at opdatere rejseplanen undervejs, når mere falder på plads.

Jeg har lige rykket for flybilletter og visum. Det ville være surt, hvis det strandende i juleposten :-(

Ingen kommentarer: