31 december 2005

Nytår på stranden

De gør påfaldende lidt ud af nytårsaften her på Hawaii. Aftenen lignede mestendels alle andre aftner – måske lidt flere på gaden sent. Vi nød den på stranden og senere fra altanen.

Egentlig var det meningen, at vi ville have grillet på stranden, men vi kom for sent ud af døren, fordi vi lige skulle nå en tur i poolen på hotellet. Det var herligt men tiden gik. Vi havnede derfor på en koreansk restaurant i stedet, da ungerne var meget sultne før vi overhovedet var begyndt at lede efter et sted at købe grillkul. I stedet gik turen så til stranden bagefter, hvor der var lidt spredte festligheder og fyrværkeri. Men det var vældig hyggeligt at gå langs stranden i shorts og t-shirt og alle så ønsker happy newyear. Vi havde begge klapvogne med og da Nikolaj kom op i sin faldt han hurtigt i søvn. Jonas sov allerede, så vi blev på stranden og nød udsigten, lyden fra bølgerne og fyrværkeriet.

Der skete imidlertid ikke så meget, så i stedet gik vi til hotellet inden kl. 12 og sad på altanen med nyindkøbt champagne (det er praktisk at alle butikkerne har åbent hele aftenen). Herfra kunne vi se flot fyrværkeri på stranden ved et af hotellerne i ”den dyre ende af Waikiki”. Alt i alt en hyggelig men noget mere stille og rolig nytårsaften end vi er vant til.

Mette på stranden nytårsaften.

Ingen kommentarer: