29 december 2005

Sol, afslapning og en træt familie

At man først sover kl 5 om morgenen er jo ingen forhindring i at vågne til normal tid. På trods af 11 timers tidsforskel stod Nikolaj og Jonas op som de plejer kl. 7:15.

Vi stod op til dejligt vejr. Sol fra en skyfri himmel og dejlig varmt. Selv om jer hjemme i Danmark nok har vanskeligt ved at forestille jer det, så er vi lige så glade for vores aircondition, som I nok er for radiatorerne :-)

Det er en pudsig oplevelse dels at komme lige fra snevejr i Danmark til sol på Hawaii og dels at folk går i badetøj og siger happy new year.

Vi startede dagen med en amerikansk morgenmad med pandekager, french toast, røræg og bacon og friskpresset appelsinjuice. Så var bunden ligesom lagt for det meste af dagen.

Derefter gik turen til Waikiki Beach. Dejlig blåt hav og herlig strand, hvor vi i flere timer dystede med bølgerne. Ikke på et surfbræt som de fleste nok forbinder Hawaii med, men med hvem der skulle bestemme, hvor stort Nikolajs sandslot skulle være. Vi tabte. Nikolaj nød det varme vand og rullede sig i bølgerne, mens Jonas lidt mere betuttet sad i sandet og blev skyllet over en gang imellem. Mette og jeg nåede begge en dejlig svømmetur.

Efter frokost var alle friske på en lur. Den blev dog noget lang, da følger af manglende søvn og jetlag nu begyndte at melde sig. Jonas fik vi kun vækket for en kort stund, så han har sovet det meste af eftermiddagen og aftenen. Nikolaj blev meget mod sin vilje vækket og nåede lige en bid aftensmad før han faldt i søvn i klapvognen, mens vi gik en tur. Han spurgte grædende om, hvorfor han ikke måtte sove videre for vi plejede jo altid at sige, at han skulle i seng, når han var træt og umulig. Og det mente han i hvert fald, at han var nu :-) Han var endda for træt til at spise chokoladeknapper! Men indtil videre er det dog gået relativt nemt.

Det gik nogenlunde med at få vendt døgnet, men Nikolaj var vågen over 2 timer i nat. Jonas har sovet rimelig godt, så han er nogenlunde i ”Hawaii-tid” nu.
Vi har været på standen igen. Nikolaj er ganske overmodig. I dag skulle vi bygge endnu et sandslot endnu tættere på vandet. Det nåede aldrig at blive ret stort…

Ingen kommentarer: