09 februar 2006

Tillykke Nikolaj

”Er jeg fire år nu?” lød det fra Nikolaj som det første, da han slog øjnene op i morges.


Nikolajs fødselsdag skal naturligvis fejres, selv om vi er langt hjemme fra, så aftenen før, da Nikolaj sov, blev autocamperen pyntet op med balloner og fødselsdagsflag.

Vi holdt morgenbord med kakao, røræg, bacon og nutella-madder og der var sørget for godt med fødselsdagsgaver. Af Jonas fik Nikolaj en bold, så nu kan vi spille ordentlig fodbold.

Nikolaj blev jo meget optaget af Jakobs genfortælling af Løven, heksen og garderobeskabet, så lige siden har der været udkæmpet krige om Narnia, ordnet hekse og slået ulve ihjel. Så fra sine forældre fik han derfor nogle Narnia-figurer, der straks kom i brug.

Der var hjemmefra flere der havde tænkt på Nikolajs fødselsdag. Så der var sendt flere mails og billeder med fødselsdagshilsner. Tak for det. Men vi er nu i ”det vilde vesten”, hvor internetforbindelser og mobildækning ikke er på toppen. Så derfor er det desværre ikke lykkedes at få læst og hørt alle fødselsdagshilsnerne endnu. Oldefar og olde-Birthes fødselsdags-sms kom dog igennem. Farmor ringede næste morgen og fik en lang snak med Nikolaj, som ellers startede med ”hvor er Mikkel?”. Ham håber at få fat på senere for han har også fødselsdag i dag.

Senere lykkedes det at se alle hilsnerne igennem og de var skønne. Der var postkort fra hans bedste ven Nicolas, billeder med fødselsdagsbannere fra familien Bjørn og andre fra farmor og Morten og mange øvrige hilsner. En hilsen fra børnehaven med billede af alle børnene, der flager for Nikolaj gjorde også stor glæde.


Også et tillykke til Mikkel, der også har fødselsdag i dag.

Ingen kommentarer: