29 januar 2006

Strandvejr

Vi blev det meste af dagen på campingpladsen ved Ohope Beach.

Så snart Nikolaj slog øjnene op spurgte han om han måtte gå ned til swimmingpoolen og han fandt det meget uretfærdigt, at han først skulle have morgenmad. Så efter morgenmaden var det tur til poolen – og vandrutsjebanen, som Nikolaj nu havde samlet sig mod nok til at prøve uden at Jakob skulle stå og gribe ham hver gang.

Fra poolen gik vi til stranden. Ohope Beach er en dejlig sandstrand med lavt vand ud til første revle og derefter gode bølger til surf og leg. Men ud over at være en god badestarnd, så har den en imponerende udsigt. Dels ligger stranden flot omkranset af bjerge og dels, så ligger der nogle kilometer ude i vandet en aktiv vulkan, hvor man hele tiden kan se en røgsky stige op fra. Øen er privatejet. Tænk lige at eje sin egen aktive vulkan. Sejt, men hvad mon man bruger den til? Og gad vide, hvad forsikringspræmien er?

Vi kom først af sted fra pladsen ved halv fem-tiden og skulle retur mod Roturua, hvor der var flere vulkanområder at udforske. Vi nåede næsten helt frem til det planlagte område, men da Jonas var meget træt og ked af det, fordi det var blevet sent, holdt vi ind for natten på en skovvej – ikke godt for Mettes nerver, men hun bliver mere og mere modig.

Ingen kommentarer: