02 januar 2006

Pearl Harbour 2: Japanerne kommer igen!

Japanerne har i øvrigt en helt anden strategi nu for at invadere Hawaii end dengang med Pearl Harbour. I dag ville det være vanvittigt at bombe Hawaii for flere japanerne end andre medborgere ville miste livet. Der er nemlig japanere overalt.

Det positive er – ud over at de altid er venlige og næsten alle sammen skal hilse på vores børn (på japansk) – at man føler sig kæmpestor. De fleste er jo næsten et hoved lavere end mig :-)
Ulempen er, at der flere steder udelukkende er japanske beskrivelser – det være sig på meget turistinformation og ikke mindst på flere spisesteder. Selv om Mette og jeg tidligere har haft succes med at spise på restaurant uf fra arabisk menukort, så forekommer det med mere satset med japansk. Specielt når Jakob nu ikke kan lide fisk.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hallo derude! Der er jo også en enlelt dansker i Japan - så de skal nu heller ikke kaste noget ned der!!!
Dejligt at kunne følge med lidt herfra!

Anonym sagde ...

Valby hilser eventyrerne.
Tak for de flotte beskrivelse; de kan nok bringe misundelsen frem - men men det skal være jer så vel undt og kan vel også skubbe en anden til at komme ud over rampen. Men Jakob jeg synes at du må prøve om du kan lære Hawai`erne at lave fiskefilletter. det kan ikke være rigtigt at I skal gøre det så meget i fisk og at du så slet ikke kan spise en enkelt fiske fillet med remoulade. Måske du ku patentere den særlige variant a la Hjallerup.
Der er stadig lidt sne rundt omkring her hjemme, men ikke nok til rigtig kælkning. I går med andre ord ikke glip af ret meget flot vintervejr. Til gengæld har Mikkel vist nok rigeligt med sne i Alperne. Ellers ikke noget særligt nyt her hjemme fra. Fortsat god eventyrrejse og pas godt på jer selv.