15 marts 2006

Mackay

De forrige gæster i vores hytte havde åbenbart været oppe klokken halv seks. For der begyndte clockradioen at hyle. Jonas var helt vågen og selv om vi andre egentlig meget gerne ville have sovet videre blev det ikke sådan. Til gengæld var der så tid til en morgentur i swimmingpoolen. Det friskede desværre ikke os alle helt op. Nikolaj var i hvert fald meget tvær.

Vi kørte til Mackey og har nu under 1000 kilometers kørsel til Cairns. Vi kørte af hovedvejen hele turen, så det var nem kørsel – men også lidt kedelig. En vej, der fortsætter ligeud så langt øjet rækker og hvor den største afveksling er farven på lastbilerne, der drøner forbi i den anden side af vejen. – Og dog for vejen førte os også over flere brede floder, gennem mere af den pudsige åbne skov og forbi flotte skovklædte bjerge og bakker. Men vi var nok lidt for trætte efter den tidlige morgenvækning til rigtig at kunne nyde det.

Vi fandt allerede et motel kl. 14 og gik herefter en tur i byen. En hyggelig by med gamle huse og hoteller. Og med en rigtig god isbar. Nikolaj og Jakob købte den største is man kunne få. Egentlig med henblik på at dele den, men Nikolaj endte med at spise stort set det hele.

Da vi kom hjem til motellet var vi en tur i poolen inden aftensmad.

Om aftenen fik børnene grød og røræg mens Mette & Jakob satte sig for at spise den stærke mad fra dagen før. Det smagte udmærket, men var godt nok stærkt! Det havde vist taget livet af børnene, hvis de skulle have spist det dagen før.

Ingen kommentarer: