30 marts 2006

Vel hjemme igen

Hjemrejsen gik ganske godt. Både Nikolaj og Jonas faldt i søvn efter ca. en times flyvning og sov næsten otte timer. Vi sov også 6-7 timer og så føles den 13 timer lange flyvetur jo ikke længere så lang. Vi ankom til London lidt i seks om morgenen (lokal tid) og havde kun en god times ventetid før flyet til København gik.

Desværre var det åbenbart ikke tid nok til at læsse vores bagage på flyet til København for den nåede i hvert fald ikke samme fly som os. Den bliver i stedet leveret til os senere på dagen. Det er da godt, at det er på hjemrejsen, at det sker :-)

I lufthavnen blev vi hentet af Charlotte med børnene, mormor og morfar samt farmor og Mikkel. Jonas var meget betuttet og ikke særlig stolt ved alle de ”fremmede” mennesker, der ville hilse på. Han havde vist glemt dem alle, selv om Mette har spillet huskespillet med billederne af familien med ham.

Nikolaj faldt hurtigt helt ind i pjat og leg med Arthur og Bertram. Det var som om, vi kun havde været en uge væk. Men Bertram var godt nok var imponeret, da Nikolaj fortalte om cyklonen i Australien, der rev tage af huse og væltede biler.

Alle (undtagen Mikkel, der havde timer) fulgte med hjem til Kirkebjerg allé. Det var helt mærkeligt at komme hjem igen. Vi havde næsten glemt, hvordan der så ud. Heldigvis havde Inger lige været der, så der var herlig nyrengjort. Men sikke bunker af post der lå. Charlotte og Lars havde holdt øje med posten og den var sirligt sorteret i flere bunker. Desværre var bunken med rudekuverter blandt de største ;-(

Der gik ikke lang tid før næsten alt legetøjet var ryddet ud og resten af dagen legede Nikolaj med Bertram og Arthur. Jonas faldt også hurtigt til og kravlede rundt og udforskede alt det ”nye”. Så meget spændende plejede der jo ikke at være på hotel-/motelværelserne.

Men vi blev godt nok trætte hen mod aftenen. Det bliver spændende at se, hvordan det går med at få vendt døgnet.

Ingen kommentarer: